Ens trobem a:

Carburos Metálicos llança la nova edició de la guia d’envasat en Atmosfera Protectora (EAP)

Nota de Premsa
Fotografia

Carburos Metálicos, filial a Espanya del grup multinacional Air Products, acaba de llançar la seva nova edició de la guia de envasat en atmosfera protectora (EAP) per a Espanya, un document de
caràcter tècnic que, des de la primera edició, s’ha convertit en un referent en el mercat de l’alimentació. Des de 2007, Carburos Metálicos ha distribuït milers d’exemplars de l’edició anterior de la guia a Espanya.

Es tracta d’una guia en profunditat sobre les tècniques EAP, desenvolupada pels especialistes de Carburos Metálicos i de tot el grup Air Products, en col·laboració amb centres i instituts de recerca en l’àrea de l’alimentació a nivell mundial. Ofereix informació sobre aquesta tecnologia, l’adopció s’està accelerant a causa de la globalització de la cadena de subministrament i els canvis en els hàbits de consum. De fet, s’estima que, a causa dels avantatges que la tècnica aconsegueix que fa a possibilitats de distribució i qualitat del producte final, el mercat mundial de l’Envasat d’aliments en Atmosfera Protectora arribarà als 13’78 mil milions de dòlars en 2020.

Els productors d’aliments i minoristes estan adoptant aquesta tècnica per qüestions de qualitat, sostenibilitat i rendibilitat, ja que pot allargar la vida útil dels aliments d’un 50 a un 500%, el que permet reduir els residus a la cadena de subministrament i ofereix grans oportunitats d’exportació, ajudant a satisfer les creixents exigències dels mercats emergents. Des de la perspectiva del consumidor final, la tècnica EAP permet gaudir de sabors, textures i propietats naturals dels aliments sense comprometre la seva qualitat o la seva seguretat, allargant el cicle de vida dels productes, des de l’inici de la seva processament fins al consum.