Ens trobem a:

El Coordinador del Corredor Mediterrani, Juan Barios, visita les empreses de l’AEQT

Fotografia
Nota de premsa

img_1961El Coordinador del Corredor Mediterrani, Juan Barios, ha participat  en una visita guiada per les instal·lacions d’algunes de les empreses que formen part de l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

La jornada s’ha iniciat a la Cambra de Comerç de Tarragona, on Barios ha encetat la nova temporada del cicle de conferències “Bon dia Tarragona”, que organitza la mateixa Cambra.  Durant la seva intervenció, el Coordinador del Corredor Mediterrani ha fet un repàs de tots els trams d’aquesta línia ferroviària i també ha fet partícips als assistents de l’estat de les obres i de les dates de finalització de les mateixes.

Posteriorment, el Coordinador del Corredor, Alejandro Fernández, Coordinador Adjunt del Corredor del Mediterrani i Enrique Rebollo, Director Tècnic, s’han dirigit a les instal·lacions de BASF, on Antoni Torà, Manager Site Services de la companyia, l’ha rebut amb una introducció de la tasca de BASF al Camp de Tarragona i ha posat sobre la taula el seu projecte de la plataforma logística que es preveu que finalitzi el 2020. La visita a BASF ha finalitzat amb un recorregut pel site.

Tot seguit, s’han traslladat a Covestro per continuar amb la visita per una altra de  les plataformes logístiques que existeixen als polígons petroquímics de Tarragona. Allí, Andrea Firenze, Director General de Covestro, i Santiago González, Director General de Bertschi Española, han estat els encarregats de rebre el grup. La jornada s’ha completat amb un recorregut pel site de Covestro amb parada a la plataforma logística de Bertschi i el Logístic Hub de Covestro.

Per part de l’AEQT, i acompanyant a Juan Barios, han assistit a la jornada José Luis Jiménez, President de la Comissió de Territori de l’AEQT; Andrea Firenze, Director General de Covestro; Santiago González, Director General de Bertschi; Joan Miquel Capdevila, Director General d’ERCROS; Toni Torà, Manager Site Service, Juan Carlos Nebot, Procurement de Covestro, i Sylvia Franch, Supply Chain Manager & Export Control Officer de Covestro.