Ens trobem a:

Dow Chemical Ibérica presenta el seu Informe Públic: Col·laborem?

Seek Together subratlla l’ambició de Dow de ser l’empresa de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible del món.

Dow Chemical Ibérica publica avui el seu Informe Públic en el qual es recullen les principals fites i resultats d’Espanya i Portugal durant l’últim any. 2018 ha permès a la Companyia establir les bases del que avui és la nova Dow, després de la seva separació oficial de DuPont i Corteva Agriscience el passat 1 d’abril.

“En aquest informe destaquem el nou posicionament de marca, que es reflecteix a través del branding Seek Together i que representa la nostra profunda i ferma creença en la col·laboració i el compromís amb els nostres clients, amb la nostra gent, la nostra comunitat i altres grups d’interès, i amb el futur”, afirma Jon Bilbao, director general de Dow per a Espanya i Portugal. “Seek Together és l’expressió de la nostra ambició de ser l’empresa de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible del món”, afegeix.

Amb 68 pàgines, l’informe té vuit seccions entre les quals es troben: Missatge del Director General; Retrat de Dow Chemical Ibérica, que detalla els centres a la regió i mercats, a més d’un article especial sobre el Complex Industrial de Dow Tarragona i els grups de treball interns de Dow que impulsen la inclusió; Sempre Innovant; Reptes i Oportunitats, que explica el posicionament de Dow sobre els residus plàstics i destaca els avenços en Manufacturing 4.0; Informe de Gestió; Creixement Sostenible; Dow Responsable i Així ha estat 2018.

En l’àmbit econòmic, 2018 ha estat un any sòlid gràcies als bons resultats obtinguts a Espanya, arribant a una xifra de negoci de 1.257 milions d’euros, fet que suposa un 5% més que l’any 2017. Aquests resultats han estat acompanyats d’un bon rendiment dels centres de producció a Espanya i Portugal, que van operar a nivells molt positius. De fet, el complex industrial de Tarragona ha passat a liderar el nou South European Hub, creat amb el propòsit de dirigir els centres de Dow al sud d’Europa (Espanya, Portugal, Itàlia i Turquia). “Treballem amb passió per atraure noves inversions, considerant la seguretat com la nostra màxima prioritat, l’excel·lència  operacional, el talent de la nostra plantilla, la innovació i la sostenibilitat com a pilars bàsics”, afegeix Jaume Sariol, director del Complex Industrial de Dow Tarragona i South Europe Hub Leader.

Així mateix, la Inclusió ha adquirit un paper protagonista en aquesta nova Dow, servint de catalitzador per al canvi d’etapa. Això ha significat valorar i acceptar les diferències i la diversitat, ja sigui d’idees, de cultures, d’educació, de treball o d’experiències. El resultat és un lloc de treball pensat per a tothom, que beneficiï empleats, clients i comunitats, impulsat pels grups de treball interns de Dow.

Cal destacar també, que aquesta diversitat ha generat més col·laboració i, per tant, més projectes d’innovació, entre els quals destaquen els importants avenços realitzats en tecnologia digital i Manufacturing 4.0, la implementació dels quals en els centres de producció ha suposat un gran suport a la seguretat i competitivitat de Dow.

Tot això referma l’aposta i el compromís de Dow amb la regió Ibèrica, on continuarà impulsant i desplegant iniciatives per consolidar el seu lideratge i relació amb les seves comunitats.

Col·laborem?

Per a més informació, consulteu l’Informe Públic 2018 de Dow Chemical Ibérica aquí: https://es.dow.com/es-es/sala-de-prensa