Ens trobem a:

Dow rep als veïns de La Pobla en la seva tradicional visita al monòlit del Lledó

Fotografia 1
Fotografia 2
Fotografia 3
Fotografia 4
Fotografia 5

El dissabte 25 de gener, més de 270 veïns i veïnes de La Pobla de Mafumet van acudir a les instal·lacions del polígon nord per visitar i retre culte al monòlit de la Mare de Déu del Lledó que, des de fa 38 anys, descansa en el recinte de Dow. Els veïns van ser rebuts per Ignasi Cañagueral, Director del Compleix Industrial de Dow Tarragona,  Julia Echevarría, Directora de Hidrocarburs Polígon Nord i Raoul Milesi, Director de Sostenibilitat de Dow Iberica

Aquesta tradicional visita va tenir lloc en el marc de la Festa Major d’hivern i acostuma a incloure, com així va ser també en aquesta ocasió, la benedicció del monòlit i una pregària. Enguany, a més, es va oferir un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’accident que va tenir lloc recentment a IQOXE.

Finalitzada la primera part de la trobada, la visita va continuar amb l’ofrena floral i amb un concert de violí i piano, el qual va donar peu als discursos. Ignasi va ressaltar el compromís dels veïns i va reforçar el missatge de bona convivència i de millora continuada, mentre que Julia Echevarría va parlar sobre les unitats de producció i les fites assolides durant el 2019, així com dels objectius marcats per al 2020. Va tancar el torn d’intervencions l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà, qui va agrair un any més el compromís de Dow d’obrir les seves portes als habitants de La Pobla i va valorar els seus esforços i polítiques de convivència.

Finalment, amfitrions i convidats van protagonitzar una fotografia de família d’aquesta trobada, la qual va estar emmarcada en una celebració especial, atès que La Pobla celebra durant tot aquest any les seves vuitenes Festes Decennals en honor a la seva patrona, la Mare de Déu del Lledó.