Ens trobem a:

Dow Tarragona acull la segona edició de l’Acadèmia de Suport Tècnic i Desenvolupament d’Europa, Mitjà Orient, l’Índia i Àfrica

Fotografia 1
Fotografia 2

image005Dow Chemical Ibèrica ha celebrat recentment a Tarragona la segona edició de l’Acadèmia de Suport Tècnic i Desenvolupament. Fins a 15 negocis de Dow han estat representats en aquesta trobada, que ha comptat amb la participació de 63 enginyers de làrea de Suport Tècnic i Desenvolupament, procedents de diverses regions dEMEAI (Europa, Orient Mitjà, la Índia i Àfrica).

Aquesta jornada sha dut a terme a la seu de lIl·lustre Col·legi dEnginyers de Tarragona i, a més de la pròpia activitat formativa, la trobada també ha permès als seus assistents compartir temps de lleure a través de lorganització dactivitats lúdiques, gastronòmiques i culturals a Tarragona.

Pel que fa al vessant formatiu d’aquesta segona edició de l’Acadèmia de Suport Tècnic i Desenvolupament, aquesta ha tingut per objectiu la millora de les habilitats dels seus participants, així com la posada en comú de les bones pràctiques empresarials, l’establiment d’una xarxa de contactes amb els companys de professió i la promoció de la integració de Dow Performance Silicones en els departaments de Suport Tècnic i Desenvolupament, així com també el foment de l’excel·lència dintre de Dow Chemical. L’Acadèmia ha estat liderada per Kurt Kronawittleithner, Senior TS&D Manager del negoci de Dow Industrial Solutions, i per Wiltrud Treffenfeldt, Directora Global de Recerca i Desenvolupament de Dow EMEAI.

Jaume Sariol, Director d’Operacions de Dow Ibèrica i Director del Complex Industrial de Dow Tarragona, ha donat la benvinguda als assistents, tot celebrant que esdeveniments d’aquesta magnitud per a Dow tinguin lloc a Tarragona. A més, Sariol ha compartit el pin del 50 aniversari de Dow a Tarragona amb els presents, als quals ha mostrat com aquest està alineat amb els Objectius de Sostenibilitat 2025 de Dow.

A la conclusió daquesta jornada formativa, la valoració de la mateixa és molt positiva per part de tots els assistents. En aquest sentit, Wiltrud Treffenfeldt ha explicat que mha impressionat la gran qualitat de les presentacions, així com la gran energia de lequip de Suport Tècnic i Desenvolupament, que ha fet possible que el taller hagi sigut molt interactiu. Aquesta Acadèmica ha beneficiat el desenvolupament del nostre equip tècnic i la creació de valor per als clients. En la mateixa línia sha expressat Kurt Kronawittleithner, per a qui ha estat estimulant percebre lexcel·lent disposició dels participants a aprendre tant dels presentadors com dels altres empleats. En conjunt, no tinc cap dubte que la qualitat de la interacció amb el client millorarà gràcies a aquest esdeveniment.