Ens trobem a:

Dynatec es suma a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a nou Business Partner

Fotografia 1
Fotografia 2
Nota de premsa

dsc06447Dimecres, 25 d’octubre de 2017. L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Dynatec han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori. Amb aquest conveni, l’empresa especialitzada en projectes d’enginyeria s’inclou dins del programa de Business Partners de l’Associació.

La signatura del conveni s’ha dut a terme a les oficines de l’AEQT, i ha estat formalitzat per Teresa Pallarès, Directora General de la mateixa, i Jim Novack, Director General de Dynatec.

Dynatec és una companyia de serveis tècnics d’enginyeria en modalitat de subcontractació outsourcing, que actua com a intermediari entre enginyers altament qualificats i les necessitats de les empreses clients oferint un servei  eficient que permeti fer front a les exigències d’una societat cada vegada més  globalitzada. Especialitzat en els sectors oil&gas, industrial, químic, energètic convencional i energètic nuclear, Dynatec treballa des de fa més de 40 anys per aconseguir els objectius dels seus clients d’una manera integral i amb el millor talent.