Ens trobem a:

El PPA de l’AEQT, la Federació de Veïns Segle XXI i el Grup Municipal d’Esquerra visiten Nitricomax

Nota de Premsa

Aquest matí els representants de la Federació d’Associacions de Veïns Segle XXI de Tarragona, el Panell Públic Assessor de l’AEQT i el Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Tarragona han realitzat una visita a la planta que el grup Maxam (Nitricomax) té a La Canonja, fruit del compromís de l’empresa i com ja es va fer fa set dies amb la FAVT i la CUP.

Els assistents a la visita han estat rebuts a la planta pels responsables de l’empresa, acompanyats també de representants de la pròpia AEQT. En primer lloc, i com ja van fer la setmana anterior els membres de la FAVT i de la CUP, els visitants han estat a l’edifici d’oficines, on s’ha fet una presentació corporativa de l’empresa i, tot seguit, han visitat la planta de producció.

La visita d’avui és la segona que es du a terme en vuit dies i representa el compromís adquirit per l’empresa el mes passat, quan es va acordar així en la reunió que van mantenir a l’AEQT amb el Panell Públic Assessor d’aquesta Associació i la pròpia Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona. Després de l’incident del 25 de maig, quan hi va haver una fuita en aquesta planta, l’empresa Nitricomax va voler compartir amb els veïns de la zona el fet ocorregut. D’aquella reunió en van sorgir dues visites, la feta avui i la que es que es va fer la setmana passada amb la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i el Grup Municipal de la CUP. A aquestes dues visites, com ja es va informar, cal sumar-hi la que els representants de Nitricomax van fer amb l’alcalde de La Canonja el passat 9 de juliol.