Ens trobem a:

Elix Polymers incorpora a la seva plantilla a Alejandra Arréllaga com a Communication Manager

Nota premsa pdf
Foto Communication Manager

Amb l’objectiu d’impulsar l’àrea de Comunicació i d’enfortir i potenciar les relacions institucionals amb els seus grups d’interès, l’empresa Elix Polymers ha incorporat dins de la seva organització a la Mg. Alejandra Arréllaga com a responsable de l’àrea.

Nascuda a Asunción, Paraguai i amb 34 anys, Alejandra és Màster en Comunicació Estratègica per la Universitat Rovira i Virgili (2014) i Llicenciada en Comunicació Institucional per la Universitat Nacional de Còrdova (Argentina). A més ha exercit en els últims anys com Corresponsal a Paraguai de TELEVISA, empresa mexicana de mitjans i continguts en espanyol líder al món.

Elix Polymers és un dels fabricants més importants de resines ABS i derivats a Europa, amb 40 anys d’experiència en enginyeria de plàstics. La seva planta es troba a Tarragona (Espanya) i basa la seva gestió en la fabricació de productes d’alta qualitat, seguretat i sostenibilitat ambiental, i oferint un servei diferenciat i a mida per satisfer les demandes dels seus clients.