Ens trobem a:

Elix Polymers participa a la cursa solidària Trailwalker 2014

Elix Polymers participa  a la cursa solidària Trailwalker 2014 organitzada per Intermon Oxfam que té lloc aquest cap de setmana a Girona.

La Trailwalker és un projecte solidàri per recaptar fons per a diferents projectes de la ONG Oxfam Intermón . L’objectiu de la cursa és completar 100 quilòmetres en equip, però sobretot és lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destinen a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en 40 països.

Elix Polymers és la primera empresa del sector químic de Tarragona que hi participa com a equip i és per això que des de fa uns mesos organitzen diferents activitats a  l’empresa per tal de fomentar la participación de tots els empleats que estan responent amb un gran éxit de participació, i així per a poder recaptar els màxims  fons per al projecte. Accions com aquestes demostren el carácter solidari i de responsabilitat social d’Elix Polymers.

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong . El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius . Avui és un dels principals reptes esportius del món , amb 16 esdeveniments en 11 països .

Des de la primera edició ( 2011 ), ja han participat en el Intermón Oxfam Trailwalker 777 equips i s’han recaptat més de 1.873.000 euros . En aquesta edició ja s’han aconseguit prop de 750.000 Euros de més de 300 equips participants.