Ens trobem a:

Els membres del PPA de l’AEQT coneixen de primera mà el funcionament dels Parcs Químics de Seguretat

Fotografia

El Panel Públic Assessor (PPA) de l’AEQT va visitar aquest dimarts el Parc Químic de Seguretat Nord, per tal de conèixer de primera mà el funcionament dels Parcs Químics de Seguretat i les seves instal·lacions. El Coordinador dels Parcs Químics de Seguretat, Àngel Lozano, va ser l’encarregat de rebre als panelistes i donar a conèixer l’organització i el paper de prevenció i resposta que ofereixen els Parcs Químics a les empreses associades.

Més tard, els membres del panel van efectuar un recorregut per les instal·lacions on van poder veure de primera mà el treball del dia a dia dels bombers, els seus equipaments i principals àmbits d’actuació.

La visita va finalitzar amb una ronda de preguntes per part dels panelistes que volien conèixer amb més detall les funcions d’aquests equips de seguretat.

La visita formava part de l’agenda de reunions que duu a terme el Panel Públic de l’AEQT al llarg de l’any; aquest Panel l’integren membres tant de la societat civil com del sector químic del territori i que persegueixen l’objectiu de debatre aspectes d’interès comú i establir una línia de diàleg bidireccional entre el sector químic tarragoní la societat que l’envolta.