Ens trobem a:

Els panells públics centren el primer matí de ChemMed Expoquimia

Foto ChemMed Panells Públics Expoquimia
Nota de premsa en pdf

Avui ha començat una nova edició d’Expoquimia i, amb ella, la primera participació de ChemMed Tarragona en la fira més important del sector químic que es celebra a la península ibèrica. En la matinal d’aquesta jornada inaugural, el Clúster Químic de la Mediterrània ha rebut la visita dels panells públics assessors de l’AEQT, de les empreses associades que en disposen i el consell assessor del Port de Tarragona. Un grup format per una trentena de ciutadans que han volgut conèixer en primera persona el projecte ‘Smart Chemistry, Smart Future’.

ChemMed Expoquimia PanellsEls panelistes han estat rebuts a Fira de Barcelona per l’equip de ChemMed, que ha estat encapçalat pel directiu de l’AEQT i president de la Comissió de Comunicació, Marc Fargas, i per la directora general Teresa Pallarès. Allà, els visitants han pogut fer un recorregut guiat per l’exposició situada a l’Smart Place, un recull d’aquelles aportacions que està fent la Indústria Química per a la societat del present i del futur. A més de la visita, els convidats del Clúster han gaudit en directe del programa d’Onda Cero ‘Herrera en la Onda’, que es feia en directe a l’espai comú del projecte amb motiu de la seva inauguració, i una sessió de Cryocooking a l’estand de Messer. La visita d’aquests grups s’ha tancat amb un còctel ofert per Feique a l’espai comú de l’Smart Place i una foto de família entre els integrants dels panells i els representants de l’AEQT.

 

Obertura a l’ICIL, reunió amb Fedequim i presència a la jornada sobre el Shale Gas

No només ha estat present ChemMed en el seu estand i en l’Smart Place. Els representants del Clúster han completat una agenda comprimida en aquest inici de la primera jornada. A dos quarts de deu, la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès; i el Director del Port de Tarragona, Francesc Sánchez; han inaugurat la jornada organitzada per la Fundació ICIL sobre logística. A més, l’AEQT també ha estat representada en la reunió del Comitè Executiu de Fedequim, celebrada a la mateixa fira amb motiu de l’ocasió, i ha assistit a la jornada informativa sobre el Shale Gas a Espanya.