Ens trobem a:

Ercros col·labora en l’Any Internacional de la Taula Periòdica de la mà de la Societat Catalana de Química

Ercros és una de les companyies patrocinadores de les activitats programades per la Societat Catalana de Química amb l’objectiu de commemorar l’inici de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP). Aquestes activitats van adreçades a tota la comunitat però, en especial, als joves que se sentin atrets per la ciència i la tecnologia a fi de garantir generacions futures de científics, enginyers i emprenedors.

La Societat Catalana de Química, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans, va prendre la iniciativa de coordinar la organització dels actes commemoratius a Catalunya atès que aquest territori acull una densa xarxa d’empreses químiques innovadores amb un alt grau d’internacionalització, entre les quals destaca Ercros.

La iniciativa de commemorar el Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP) parteix de l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU), que ho ha fet coincidir amb el 150è aniversari del descobriment químic rus Dmitri Mendeléiev del sistema periòdic el 1869. Amb aquesta proclamació, les Nacions Unides han reconegut la contribució de la química a la promoció del desenvolupament sostenible i a recerca de solucions per als reptes que afronta el nostre planeta en matèria d’energia, alimentació, agricultura, salut i educació.