Ens trobem a:

ERM, nou Business Partner de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

Fotografia
Nota de premsa

20170721-fotos-aeqt-business-partner-erm-3Dimarts, 25 de juliol de 2017. L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa ERM (Environmental Resources Management) han subscrit un acord de col·laboració que permetrà a les dues companyies treballar conjuntament pel sector químic del Camp de Tarragona. Amb aquest conveni l’empresa consultora passa a formar part del grup de Business Partners amb els quals compta l’Associació.

L’acord ha estat signat per la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès, i Louw Wildschut, soci d’ERM.

ERM és un proveïdor global de serveis de consultoria en sostenibilitat que treballa per oferir un assessorament de qualitat que permeti als seus clients afrontar els reptes de la societat en àmbits com la sostenibilitat, el medi ambient, la seguretat i la salut, o els riscos. Amb els seus serveis pretén actuar com a guia en la cerca de solucions novadores que dotin d’un valor afegit els negocis dels seus clients.

ERM posseeix més de 160 oficines i opera en més de 40 països, destinant la seva activitat a les àrees del Petroli i el Gas, la Mineria, l’Energia i la Manufactura, la Farmacèutica, i la Química, principalment.