Nos encontramos en:

ESPIMSA i BASF entreguen la recaptació de la 6a Watermelon Pool a l’Associació de Veïns de Bonavista

Fotografia

La Watermelon Pool ha entregat el xec a la guanyadora de la sisena edició, la presidenta de l’Associació de Veïns de Bonavista Loli Gutiérrez. El taló, per valor de 1.000 euros recaptats durant la jornada del 17 d’agost, anirà destinat íntegrament a fer realitat els actes de la celebració dels 50 anys de vida de l’associació de veïns del barri de Bonavista.

Gutiérrez va ser la guanyadora de l’edició de 2019 on hi van participar 9 concursants. En aquesta ocasió s’ha aconseguit un èxit absolut de recaptació, gràcies a la solidaritat i les ganes de participar de tots els tarragonins i tarragonines que van convertir la sisena edició del concurs més refrescant en tot un èxit.

La quantitat total és el resultat dels diners aconseguits per la venda de talls de síndria a 0’50 cèntims, de la modalitat ‘Sandia Fashion’, les llavors de les quals comercialitza la filial de BASF, Nunhems. Durant la jornada, celebrada davant del Mercat Central de Tarragona, es van recaptar un total de 340 euros. La diferència fins a la xifra final ha estat cortesia de la pròpia BASF.

Aquest divendres, el president d’Espimsa, Dídac Nadal, i el director del centre de producció de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, han fet entrega del taló a la guanyadora, a la Plaça de la Constituciuó del barri de Bonavista. Com a curiositat, cal destacar que l’associació de veïns i BASF aquest any coincidiran en la celebració del seu 50è aniversari.

Per la seva banda, Gutiérrez ha deixat clar que amb els diners del premi l’entitat aprofitarà per encarar la preparació dels darrers actes festius i culturals que volen desenvolupar els propers mesos abans que acabi l’any.

La Watermelon Pool ha arribat aquest any a la seva sisena edició. Els guanyadors de les edicions anteriors són els següents:

2014 Carla Pomerol – La Muntanyeta
2015 Carles Carrasco – Protectora d’Animals de Tarragona
2016 Paco Fiori – Down Tarragona
2017 Jesús Fernández – Porqué no Alex?
2018 Marta Gómez – Eskurri Esplai