Nos encontramos en:

Fundación Repsol i el Complex Industrial de Tarragona llancen una nova convocatòria de Beques de Formació Professional

Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, llança una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional. En el curs 2017-2018 es concediran un total de 100 ajuts que els interessats podran sol·licitar des de l’1 de juliol a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

Aquest programa de beques de Formació Professional (FP) és una iniciativa de Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, amb l’objectiu de promoure i facilitar la l’FP com una opció educativa, millorant així la capacitat d’ocupabilitat dels joves.

En total es concediran 100 beques, de les quals 25 es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i 75 per als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), amb una quantia de 800 euros cadascuna. Aquests ajuts van dirigits a estudiants que cursin els seus estudis d’FP a centres educatius situats a diferents entorns.

En concret, per a la zona de Tarragona, es convoquen un total de 20 ajuts (5 per a CFGM i 15 per a CFGS).

Un any més, els alumnes interessats podran realitzar les seves inscripcions a través del web becasfp.fundacionrepsol.com. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert des l’1 de juliol fins al 16 d’octubre de 2017.

Podran accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient.

Com a novetat, aquest any s’ha augmentat el nombre de places per a estudiants amb capacitats diferents, en línia amb el compromís de Fundación Repsol, Repsol i Petronor amb la integració social i laboral d’aquest col·lectiu. En el curs 2017-2018, un 10% de les beques d’aquest programa estan reservades per a estudiants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

Tota la informació de la convocatòria estarà disponible a partir de l’1 de juliol a: becasfp.fundacionrepsol.com