Nos encontramos en:

El Repsol Racing Tour arriba a Reus

Fotografia

rrt-moto-marc-marquezRepsol porta a Reus el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva vinculació amb el món de la competició de motor. Des d’avui i fins al proper diumenge dia 22, es podrà visitar aquesta mostra gratuïta que es troba ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. L’horari de visita serà de 10 a 14 i de 17 a 21 h, els dies laborables, i de 12 a 20 h, durant el cap de setmana.

Al llarg dels 145 metres quadrats d’exposició, els visitants podran conèixer més a fons les diverses disciplines amb les que Repsol col·labora i ha col·laborat, i entre les quals hi ha el mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme o vol acrobàtic, entre d’altres. A més, podran veure la moto amb la que Marc Màrquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2016, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques d’aquesta relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa més de 45 anys.

L’exposició és interactiva i compta també amb diversos espais tecnològics per millorar l’experiència dels visitants, per la qual cosa es pot recórrer  sense l’acompanyament d’un guia. Tot i això, diverses persones assistiran els visitants en allò que puguin necessitar. La mostra inclou també un espai amb inflables a l’exterior perquè els menors de dos anys puguin jugar i divertir-se muntats en unes minimotos.

L’exposició és oberta a tothom, no només als aficionats dels esports de motor, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La mostra està dividida en diverses zones en què es parla de qüestions tant importants per a Repsol com la seguretat, l’evolució dels seus productes des dels anys 60 i fins a l’actualitat, així com la qualitat dels mateixos. En aquest sentit, s’explica com la vinculació amb l’alta competició representa per a Repsol una inversió en investigació, ja que això permet poder desenvolupar els carburants i lubricants que després es posen a disposició dels clients a les seves estacions de servei. La mostra finalitza amb un test de preguntes sobre els continguts exposats al Repsol Racing Tour i gràcies al qual els visitants poden optar a sortejos de premis en carburant o diverses promocions.

El Repsol Racing Tour es va iniciar l’any 2015 amb l’objectiu de traslladar a la societat els valors que Repsol potencia a través del seu patrocini de l’esport de motor, com són la superació, noblesa, valentia o l’entusiasme. Des de llavors, aquesta exposició itinerant fa parada a més d’una cinquantena de ciutats de manera anual. Actualment, ja han visitat aquesta exposició gairebé 400.000 persones a tot l’estat.