Ens trobem a:

Javier Lozano rep el Premi Work Experience BASF-ETSEQ

Fotografia

premi_urv_5L’edifici del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili ha estat l’escenari de l’entrega del Premi Work Experience BASF-ETSEQ ‘Together with BASF’, que ha premiat, en la seva edició de 2016, a Javier Lozano Chacón.

L’estudiant, que actualment cursa el Màster en Enginyeria Química a l’ETSEQ de la URV, tindrà  l’oportunitat de realitzar el seu projecte de final de màster a BASF, a partir de l’estiu d’aquest 2017.

Aquest premi té una dotació de 3.000€, que aniran en concepte de matricular per finançar el Màster en Enginyeria Química que Lozano cursa a L’ETSEQ de la Rovira i Virgili.

L’acte d’entrega d’aquest Premi Work Experience ha comptat amb la participació del Rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la Directora del Centre de Producció de BASF Española a Tarragona, Anne Berg;  El Director de Recursos Humans i  Relacions Institucionals a BASF Española, Gustavo Alonso; i el Director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV,  Josep Bonet.

El Programa Work Experience BASF-ETSEQ ‘Together with BASF’ té com a objectius principals oferir  una formació integral dels estudiants, atreure talent, facilitar l’ocupació i acostar els estudis a l’àmbit laboral. A la vegada, aquest, potencia la relació universitat-empresa, i atorga premis econòmics al talent que permetin cobrir les despeses dels màsters que s’imparteixen a l’Escola.

Aquesta iniciativa posa també de relleu el mètode docent que fa que l’ETSEQ tingui una de les taxes d’ocupació més altes: un 85% dels estudiants troben feina el primer any.