Ens trobem a:

La directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement visita la parada de l’Àrea Química de Repsol a Tarragona

Fotografia

La directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla i responsables d’aquest servei van visitar l’àrea química de Repsol a Tarragona que està actualment realitzant una parada de manteniment. El director del Complex Industrial, Josep Francesc Font i membres del seu  l’equip directiu van guiar durant la visita als representants de la Generalitat.

La visita dels responsables dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Tarragona té el seu motiu en conèixer directament l’evolució de la parada de l’àrea química del Complex Industrial de Tarragona, que va començar a finals de gener, i en la que Repsol destina més de 25 milions d’euros al manteniment de les plantes.

Els treballs que s’estan realitzant impliquen la suspensió temporal de l’activitat d’una part del Complex Industrial, a les plantes químiques d’Òxid de Propilè/Estirè i els seus derivats, i d’una de les de cogeneració d’electricitat i de tractament d’aigües residuals. També s’intervindrà en una de les torxes de Repsol Química.

Aquests treballs permetran realitzar tasques d’inspecció i manteniment així com desenvolupar labors de reparació i neteja d’equips.

Les tasques de manteniment que es duran a terme en les diferents unitats durant la parada representen al voltant de 400.000 hores/home i entre el personal de Repsol i el de les empreses col·laboradores, una mitjana diària de 1.100 persones passaran per les instal·lacions del Complex, a més de les 2.700 habituals. Des de Repsol s’ha realitzat un esforç per fomentar l’ocupació entre les empreses i els treballadors de l’entorn immediat.