Ens trobem a:

La Guàrdia Civil premia Repsol per la Seguretat de les seves activitats a l’exterior

Nota Premsa pdf
Fotografia Repsol Premi Ahumada

Repsol ha estat guardonada amb el premi Duc d’Ahumada a la Millor Acció Exterior per ser un referent en matèria de seguretat dels seus actius a l’exterior. Aquest premi, que atorga la Guàrdia Civil, reconeix el mèrit d’aquelles corporacions que destaquen per la seva atenció especial a la seguretat i que compten amb una visió d’aquest aspecte que transcendeix als propis interessos corporatius.

En concret, el jurat ha destacat que Repsol ha aconseguit dotar-se d’un departament de seguretat perfectament estructurat, plenament fiable i d’alta eficiència, el que li ha permès resoldre amb plena satisfacció diverses situacions de gran complexitat, com la afrontada recentment amb l’evacuació del personal de la companyia a Líbia.
La gestió que ha realitzat Repsol de la crisi a Líbia és una mostra de com la companyia atén la seguretat de les persones, aspecte prioritari situat com a primer objectiu de totes les operacions que desenvolupa.

L’atenció a la seguretat és un dels compromisos essencials de Repsol a la gestió de les seves activitats. La companyia desenvolupa la seva activitat en més de 30 països i compta amb prop de 700 empleats expatriats als quals ofereix una atenció personalitzada en tots els aspectes.

L’expansió internacional de la companyia ha portat a que el seu nombre d’empleats a l’exterior s’hagi incrementat en els últims anys, aspecte que es preveu que segueixi creixent en el futur gràcies als importants projectes que Repsol desenvolupa, sobretot en el camp de l’exploració i producció d’hidrocarburs.