Ens trobem a:

L’equip Bravo3 Repsol reuneix milers de persones a Tarragona

Fotografia 1
Fotografia 2

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, van volar aquest dissabte per setè any consecutiu sobre el litoral de Tarragona. L’exhibició aèria que va aplegar milers de persones a la façana marítima de la ciutat, és un espectacle únic que ja s’ha consolidat. Amb la Mediterrània de fons, els tarragonins van tenir el privilegi de poder gaudir dels millors pilots del món que, cada any, omplen de color i emoció al cel tarragoní.

Aquest espectacle únic ha comptat, un any més, amb l’organització de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, que han fet possible que milers de persones gaudissin, al llarg de la façana marítima de Tarragona, amb les acrobàcies que els pilots de l’equip Bravo3 Repsol va oferir sobre la platja del Miracle. L’horari de tarda va permetre al públic assistent gaudir millor de les acrobàcies aèries.

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, que compten amb un gran prestigi mundial, van exhibir tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de caigudes en picat, loopings i encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat a una velocitat màxima de 380 km/h amb uns avions propulsats per 400 cavalls de potència. Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol es troben entre l’elit mundial i van crear l’equip per apropar al gran públic l’univers únic i emocionant del vol acrobàtic. Després d’una dècada de trajectòria com a equip, avui són una formació molt coneguda arreu del món i, actualment, l’única formació de Sukhoi en actiu. Els avions Sukhoi 26 són construïts en fibra de carboni, titani i munten motors de més de 400 cavalls de potència.

Aquesta exhibició de vol acrobàtic ha arribat, un any més, com a avantsala de la Bicicletada popular de Tarragona que enguany arriba a la seva 29a edició i que ha tingut lloc aquest diumenge.