Ens trobem a:

Les comissions de treball de l’AEQT posen en comú la feina feta durant el 2017

Nota de premsa
Fotografia

trobada-comissions-2Les vuit comissions que concentren el treball comú del sector químic a Tarragona, sota el paraigua de l’AEQT, s’han trobat aquest dijous per a posar sobre la taula aquella feina que es fa des de l’Associació per buscar un retorn positiu sobre la Indústria Química del territori. D’aquesta manera, més d’un centenar de persones s’han reunit  per descriure les línies de treball seguides des de les diferents comissions en aquest any 2017.

Aquestes comissions (Activitats Portuàries i Logística, Comunicació, Empreses de Serveis, Energia, Medi Ambient, Seguretat, Sociolaboral i Territori) reuneixen periòdicament  els tècnics responsables d’aquestes àrees en cada companyia per treballar les solucions comunes als reptes compartits.

El President de l’AEQT, Josep Francesc Font, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, i ho ha fet recordant la importància de les persones, i agraint l’esforç dels presents, que amb el seu treball lideren els projectes que van més enllà de les fronteres de les seves empreses, i que reverteixen sobre el bé comú del sector i, per tant, del territori.

Acabada aquesta intervenció, un a un, els presidents de les diferents comissions han descrit el treball dut a terme des de cada grup. Tots han coincidit en destacar l’esforç dels integrants de les comissions, que destinen una part del seu temps als projectes de l’Associació. En la mateixa línia els Presidents de comissions, com també havia fet abans el President de l’AEQT, han destacat la funció motora que fa el personal propi de l’Associació.

En la segona part de l’acte s’ha donat pas al Comunicador Xavier Guix, qui ha protagonitzat la xerrada “Ni m’explico, ni m’entens. Comunicació i Relacions”.

Per segon any consecutiu, la jornada també ha comptat amb la participació dels Business Partners de l’AEQT. Les 19 empreses que formen part d’aquest programa (Caixa d’Enginyers, RDT, Bros Group, Technip Ibéria, SGS, Invall, Arola, Tecnatom, ERM, Grup Ergos, Salut i Treball, Sinzatec, Pipeline Insfrastructure, Tauw Ibéria, Dynatec, SP Activa, Inerco, Parés i Aubia i Ceres.) han pogut mostrar els seus productes i serveis en un espai de networking creat expressament per a l’ocasió.