Ens trobem a:

El Nàstic dóna la llista de convocats per LaLiga Genuine i oficialitza el patrocini de BASF

Fotografia

A falta de deu dies per a l’arribada de LaLiga Genuine a Tarragona, el Nàstic ha organitzat avui un acte a les seves instal·lacions que ha tingut com a protagonistes als voluntaris de l’esdeveniment i, com no, als jugadors del Nàstic Genuine. Durant dues hores el pavelló del Club Gimnàstic ha estat testimoni de la oficialització del patrocini de BASF com partner oficial del Nàstic Genuine, de la segona jornada de voluntariat grana i de la publicació de la llista dels jugadors convocats per a la cita que LaLiga Genuine prepara a Tarragona a partir del 19 de gener.

L’acte ha començat a les 15:30h, i davant la presència dels 300 voluntaris del projecte, el Nàstic i BASF han oficialitzat la signatura del patrocini oficial de Genuine. Josep Maria Andreu, President del Gimnàstic de Tarragona; i Carles Navarro, Director General de BASF a Espanya; han materialitzat la signatura oficial del conveni que vincula BASF amb el Nàstic Genuine com a patrocinador oficial de l’equip. Carles Navarro i Josep Maria Andreu han fet lliurament als jugadors del Nàstic Genuine de la samarreta oficial que defensaran durant els dies de competició, amb el logotip de BASF en l’esquena.

Tot seguit ha començat la segona jornada de formació per a voluntaris. Més de 300 persones, procedents de l’institut Sant Pau, de l’institut Martí Franquès i de BASF, han rebut la equipació oficial per a la competició i han descobert què és el que passarà durant la segona etapa de LaLiga Genuine, així com quines seran les funcions que desenvoluparan i les seves ubicacions com a voluntaris dins de l’organització de la segona edició de LaLiga Genuine, que es celebrarà a Tarragona el 19, 20 i 21 de gener.

Abans de finalitzar la jornada ha arribat el moment més emotiu. Tocades les 17h s’han donat a conèixer els 16 integrants de l’equip que representarà el Nàstic a l’esdeveniment de LaLiga a la fi de mes. Un a un els jugadors han anat saltant al pavelló, on han acabat amb una fotografia oficial de família.

Amb aquesta segona jornada acaba la formació del voluntariat grana i només queda esperar la inauguració de la segona edició de LaLiga Genuine que es celebrarà el 19 de gener a les 20:00 hores al Nou Estadi i la competició que es produirà al complex esportiu de Salou durant el 20 i 21 de gener.