Ens trobem a:

Sadaf Davari, guanyadora del Premi Work Experience de BASF SONATRACH PropanChem S.A – ETSEQ

Fotografia 1

Sadaf Davari ha estat la guanyadora de la quarta edició del Premi Work Experience de l’empresa BASF SONATRACH PropanChem S.A , que li finança els estudis de màster en Enginyeria Química i que, a més, li permet fer les pràctiques professionals i el treball de Fi de Màster a les instal·lacions de l’empresa. El lliurament del premi va tenir lloc divendres, 8 de març, a la seu social de l’empresa.

La companyia química BASF SONATRACH PropanChem S.A. col·labora amb la URV, a través de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), amb el premi Work Experience a fi de promocionar els estudis d’Enginyeria Química i reconèixer i promoure el desenvolupament del talent en aquest àmbit. Com a part d’aquest acord, l’empresa i l’ETSEQ han atorgat el Premi Work Experience a l’enginyera química per la Universitat Islamic Azad (Iran) Sadaf Davari, amb el qual la companyia finança els seus estudis de màster en Enginyeria Química que ja ha iniciat.

El Premi Work Experience selecciona el millor candidat entre els alumnes del màster, en funció del tipus de projecte i el perfil del candidat. BASF SONATRACH PropanChem S.A. li ofereix un període de pràctiques a l’empresa i un projecte per a realitzar el Treball de Fi de Màster basat en un cas real en els àmbits de processos, tecnologia i Asset Management.

El guanyador de la quarta edició d’aquest premi ha rebut el guardó de mans de Josep Maria Chillida, gerent de BASF SONATRACH PropanChem S.A i professor associat de l’ETSEQ des de fa més de dues dècades . A l’acte han assistit John Style, Vicerector de Internacionalització, Josep Bonet, Director de l’ETSEQ, Allan Mackie, sots-director de l’ETSEQ i Joan Potau, Cap del Gabinet de Relacions Institucionals i Protocol de la URV. També ha participat en l’acte Ahmed Fettouhi, director adjunt de BASF SONATRACH PropanChem.

La importància de la participació en l’empresa és una part essencial per a la projecció dels estudiants d’enginyeria química. J.M. Chillida descriu la relació entre universitat i empresa com una simbiosis perfecta per al món empresarial ja que les empreses es poden nodrir de titulats superiors molt competents que procedeixen directament de la universitat.

BASF SONATRACH PropanChem S.A. és una Joint Venture entre BASF (51%) i l’empresa estatal argelina de petroli i gas SONATRACH (49%). Es va constituir el 20 de gener de 2000 per a portar a terme la construcció i operació d’una planta de deshidrogenació de propà per a la producció de propilè. La instal·lació té una capacitat productiva de 350.000 tones anuals de propilè que són subministrades a Basell Poliolefines ibèrica, empresa del grup LyondellBasell productora de polipropilè. El propà necessari per a la producció del propilè es importat a través de SONATRACH des d’Algèria.

L’ETSEQ de la URV és un dels centres universitaris de referència dins de l’àmbit acadèmic, empresarial i de recerca en enginyeria química. Ofereix un mètode docent professionalitzador, basat en la pràctica de l’enginyeria des del primer curs així com una forta vinculació amb el teixit industrial, que facilita la incorporació dels graduats i màsters al teixit laboral tant del nostre país com de tot Europa. Els graus de l’ETSEQ i el màster en Enginyeria Química estan en procés d’acreditació internacional EURACE.