Ens trobem a:

SALUT i TREBALL, nou Business Partner de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

Fotografia 1
Fotografia 2
Nota de premsa

2-1Dilluns, 25 de setembre de 2017. L’Associació Empresarial Química de Tarragona i SALUT i TREBALL han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’empresa de serveis de prevenció de riscos laborals passa a formar part del grup de Business Partners amb els quals compta l’Associació. Aquest acord s’ha signat amb l’objectiu de vetllar de manera conjunta pel benestar laboral dels treballadors de la Indústria Química del Camp de Tarragona.

SALUT i TREBALL, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè, degudament acreditat, i amb reconeguda experiència en el camp de les àrees preventives de Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia, i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració  de plans de seguretat; més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de SALUT i TREBALL un referent, i complementen la vocació d’atenció integral i, també, de consultoria. SALUT i TREBALL opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona.

La signatura del conveni s’ha dut a terme a les oficines de l’AEQT, i ha estat formalitzat per Teresa Pallarès, Directora General de l’AEQT, i Francisco Lari, Director General de SALUT i TREBALL.