Ens trobem a:

TechnipFMC s’adhereix a l’AEQT com a nou Business Partner

Fotografia
Nota de premsa

img_8511_dDimecres, 20 de setembre de 2017. L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa TechnipFMC han signat un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a treballar de manera conjunta per assolir els reptes que la indústria química té al Camp de Tarragona. Amb aquest acord la companyia especialitzada en projectes d’enginyeria se suma a l’AEQT a partir del seu programa de Business Partners.

El contracte ha estat firmat per la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès i el Director General de TechnipFMC a Espanya, Jerónimo Farnós.

TechnipFMC és una empresa present en més de 48 països que ofereix serveis d’enginyeria relacionats amb la indústria de procés. L’entitat vetlla per la millora del rendiment de la indústria energètica mitjançant tecnologies innovadores que permeten augmentar l’eficiència dels projectes dels seus clients. Amb una filosofia empresarial marcada per la seguretat, la integritat, la qualitat, el respecte i la sostenibilitat, TechnipFMC se situa com una de les empreses internacionals de serveis d’enginyeria més importants del món.