Ens trobem a:

Tecnatom es suma a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a nou Business Partner

Fotografia
Nota de premsa

imagen1Dijous, 21 de desembre de 2017. L’Associació Empresarial Química de Tarragona i Tecnatom han signat un conveni de col·laboració pel qual la companyia especialitzada en serveis d’enginyeria treballarà conjuntament amb l’Associació per la consecució dels objectius de la Indústria Química del territori. Amb aquest contracte Tecnatom s’uneix a l’AEQT mitjançant el seu programa de Business Partners.

L’acord es va formalitzar a les oficines de l’AEQT pel Secretari General de l’Associació, Ferran Huidobro, i Jorge Menéndez, Responsable de Mercat Industrial i Energies Fòssils i Renovables de Tecnatom.

Tecnatom és una empresa d’enginyeria dedicada als serveis d’inspecció, d’integritat estructural i de formació de personal d’operació en el sector nuclear, petroquímic, aeronàutic i ferroviari, entre d’altres. Present en 7 països, i amb projectes en més de 40, ofereix productes i serveis d’alt contingut tecnològic dissenyats a mida de les necessitats i requeriments dels diferents clients i mercats.