Ens trobem a:

El vicepresident del Govern de la Generalitat es reuneix amb el sector químic tarragoní a la seu de l’AEQT

Fotografia de grup de la visita
Imatge del vicepresident signant en el llibre d'honor de l'AEQT.
Un moment de la reunió.

El vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest divendres a la tarda la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), on ha mantingut una trobada amb el president de l’associació, Josep Francesc Font, i altres membres de la junta directiva, com els vicepresidents Jaume Sariol i Rodrigo Cannaval, així com els vocals Miguel Muñoz, Joan Miquel Capdevila i Rubén Folgado.

Durant la trobada, a la qual ha assistit acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el vicepresident ha pogut conèixer de primera mà quina és a data d’avui la realitat del sector químic, sens dubte un dels principals motors econòmics del territori.

Els representants de l’AEQT també han intercanviat impressions amb Pere Aragonès en clau de futur, repassant oportunitats i també riscos que cal tenir en compte per tal de garantir la competitivitat del sector i la seva viabilitat a llarg termini.

Aragonès, com és tradició quan visiten la seu de l’associació personalitats d’aquesta rellevància, ha finalitzat la visita signant en el llibre d’honor de l’AEQT.