Home2021-11-26T11:08:18+02:00

L’Associació Empresarial Química de Tarragona és una entitat vertebrada amb la comunitat, que treballa per ser l’agrupació d’empreses químiques més competitiva del sud d’Europa, liderar un clúster de referència mundial i contribuir al desenvolupament sostenible del territori.

Blog

Vídeo destacat

AEQT: Vídeo corporatiu 2021

MÉS VÍDEOS

Notícia destacada

Notícies

MÉS NOTÍCIES

El sector en xifres

El sector petroquímic és el motor econòmic del territori i referent per les seves polítiques de seguretat, reducció de l’impacte sobre l’entorn i responsabilitat social.

INDICADORS ECONÒMICS
INDICADORS SOSTENIBILITAT
INDICADORS ECONÒMICS
INDICADORS SOSTENIBILITAT

20 M

TONES DE PRODUCCIÓ TOTAL ANUAL

93%

CONTRACTES INDEFINITS

35.000

LLOCS DE TREBALL INDUITS

50%

DE LA PRODUCCIÓ QUÍMICA DE TARRAGONA I 25% DE LA D’ESPANYA

+50%

DE LES EXPORTACIONS DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

98%

DE LES INDÚSTRIES MANUFACTURERES FAN SERVIR PRODUCTES DE LA QUÍMICA

Sostenibilitat

El sector petroquímic és referent pel seu compromís amb la sostenibilitat, amb les persones i amb l’entorn, tant en la seva operativa com també en l’impuls de projectes.

Qualitat de l’aire

Som un sector compromès amb la protecció del medi ambient, a través de la inversió continuada en millores tècniques, i amb la transparència, amb iniciatives com l’Observatori de la Qualitat de l’Aire. Consulta les dades de qualitat de l’aire en temps real.

+ INFO

Seguretat

La seguretat és la prioritat principal de la indústria química, amb inversió creixent, implementació de millores tècniques, formació continuada, protocols i estàndards rigorosos, i iniciatives conjuntes com els Parcs Químics de Seguretat.

+ INFO

Compromís amb l’entorn

La indústria química està en permanent cooperació i diàleg amb la societat del seu entorn, amb projectes com el Panel Públic Assessor (PPA) i múltiples acords i convenis de col·laboració i ajuts.

+ INFO
Go to Top