Ens trobem a:

Arcadis es suma a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a nou Business Partner

Fotografia

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Arcadis han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori. Amb aquest conveni, l’empresa especialitzada en serveis de consultoria i enginyeria s’inclou dins del programa de Business Partners de l’Associació.

L’acord, signat al mes de febrer, es va formalitzar a les oficines de l’AEQT pel Gerent de l’Associació, Juan Pedro Díaz, i per Marcos Uttley, Managing Director d’Arcadis.

Arcadis, és líder mundial en disseny i consultoria en els sectors d’edificació, medi ambient i recursos hídrics per a actius naturals i construïts. Acreditada per ENAC i habilitada per l’ACR ofereix serveis d’avaluació i remediació de sols contaminats amb experiència a nivell nacional i internacional inclús en els projectes més complexes i emblemàtics i també de consultoria ambiental estratègica amb coneixements específics, entre d’altres, en emissions gasoses contaminants de COVs, sostenibilitat, reducció GEI, cicle de l’aigua. Finalment, indicar que Arcadis, amb una potent presencia local i internacional aporta solucions a les necessitats del futur, optimitzant l’equilibri entre les perspectives econòmiques, mediambientals i socials.

Els Business Partners de l’AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques  i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.