Ens trobem a:

BASF portarà Oques Grasses per Santa Tecla per celebrar el seu 50 aniversari a Tarragona

Fotografia

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, han signat un conveni de col·laboració en el que l’empresa química es converteix, un any més, en patrocinador oficial de Santa Tecla 2019.

Enguany es compleixen 50 anys de la implantació de l’empresa química a Tarragona i, per celebrar-ho, portaran el 16 de setembre a la Plaça de la Font Oques Grasses, és tota una sensació musical aquest 2019. Un concert gratuït amb què “volem celebrar el mig segle a la ciutat de Tarragona”, ha remarcat el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval.

Cannaval ha afegit que aquest acord signat amb l’Ajuntament de Tarragona referma la proximitat de l’empresa química amb la ciutat i “la implicació que sempre hem tingut amb la cultura i les festes”. Per aquest motiu, BASF també ha signat un conveni de col·laboració per esdevenir en patrocinador de la Cavalcada de Reis 2020.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Pau Ricomà ha destacat la importància de la col·laboració d’empreses com la BASF, que “contribueixen -no només a divulgar les festes- sinó a enriquir-les amb el seu patrocini”.