Ens trobem a:

Dow celebra l’èxit assolit pel 29è Festa per a Tothom

Fotografia
Fotografia

La Festa Major de Santa Tecla 2019 ja és història i, amb ella, també ho és la 29a edició del programa Festa per a Tothom, que des de l’any 2000 compta amb el suport i col·laboració de Dow Chemical Tarragona.

Festa per a Tothom és la fórmula inclusiva de ciutadania amb discapacitat a les festes, una iniciativa que permet que els ciutadans amb capacitats diferents puguin gaudir de les festes en honor a Santa Tecla. Tot plegat és possible gràcies a la participació, la implicació i l’entusiasme de moltes persones que, de manera voluntària, comparteixen el seu temps lliure per fer d’aquest col·lectiu una autèntica penya festiva.

Entre les persones que donen vida a Festa per a Tothom hi ha un centenar de d’empleats de Dow i familiars d’aquests que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de la festa major de Santa Tecla, ha pogut gaudir dels actes festius durant sis jornades: la crida, la revetlla, el correfoc petit, l’arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla han conformat el programa d’actes que els membres de Festa per a Tothom ha presenciat i assaborit en directe.

En aquest sentit, els integrants de la penya festiva volen agrair el gran moment viscut ahir, durant la Professó del Seguici, quan tots i cadascun dels elements festius van tenir la gentilesa d’oferir el seu ball davant del grup de Festa per a Tothom.

Així mateix, l’organització de Festa per a Tothom també vol agrair a l’Ajuntament, col·laboradors i voluntaris de Llegat 2018 totes les atencions rebudes, així com la predisposició per oferir als membres de Festa per a Tothom espais adaptats que han permès el gaudi de la Festa Major a tots els seus integrants.

D’altra banda, cal destacar que la geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, va participar de l’arrencada el passat dissabte, mentre que també ha apadrinat el Normag, primer gegant de Catalunya amb síndrome de Down.

Així mateix, ahir 24 de setembre la geganta Frida va estar participant com a convidada en la cercavila de les festes de la Mercè, a Barcelona, mentre que el passat 17 de setembre ja va oferir la seva primera actuació fora del centre de Tarragona. Ho va fer, en concret, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, durant la Revetlla del Festa per a Tothom que, també, va comptar amb l’actuació de DJ Abadia, un jove amb paràlisi cerebral membre de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta.