Ens trobem a:

EURO-FUNDING adquireix la condició de Business Partner de FEIQUE

Feique i EURO-funding ADVISORY GROUP, el holding empresarial líder a Espanya dedicat a la captació de finançament públic i incentius fiscals a nivell nacional i internacional, han subscrit un conveni pel qual la companyia ha adquirit la condició de Business Partner de la Federació com a proveïdora de serveis per les seves empreses i associacions membres així com de les empreses integrades en aquestes associacions. L’acord ha estat signat pel president de Feique, Luis Serrano i el director general d’EURO – funding, Andrés Rodellas .

Feique-EurofundingL’objectiu del conveni subscrit és posar a disposició del sector químic eines per potenciar el coneixement i la utilització dels diferents mecanismes de suport financer i fiscal existents a nivell autonòmic, nacional, europeu i internacional en àmbits d’especial rellevància per a aquesta indústria com són la innovació, la protecció mediambiental o l’energia.
EURO – funding ADVISORY GROUP, és des de 1996 un holding empresarial que centra els seus serveis en l’obtenció de finançament públic i incentius fiscals a nivell nacional i internacional per a projectes d’R + D + I, Medi Ambient i Eficiència Energètica, i altres matèries afins o relacionades com ara el finançament d’inversions industrials. Així mateix, desenvolupa múltiples Jornades i Conferències tant pròpies com en col·laboració amb les principals administracions i organismes públics amb competència en aquestes matèries.

La companyia presta un servei especialment proactiu en la recerca de socis per dinamitzar projectes d’R + D + i a nivell nacional i internacional. Per a això, manté diferents acords de col·laboració amb associacions industrials, organismes públics d’investigació com el Consell Superior d’Investigacions Científiques, Centres Tecnològics i Universitats Públiques i Privades.