Ens trobem a:

La celebració d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast s’ajorna al mes de desembre

Fira de Barcelona ha decidit posposar a el mes de desembre la celebració d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, els tres esdeveniments dels sectors químic, del tractament de superfícies i del plàstic, prevista inicialment del 2 al 5 de juny. D’aquesta manera, aquests tres salons tindran lloc de l’1 al 4 de desembre al recinte de Gran Via. En el marc d’Expoquimia, se celebra l’esdeveniment Smart Chemistry Smart Future, liderat per Feique i en el qual participen l’AEQT i ChemMed.
La decisió s’ha pres davant l’actual situació generada pel COVID-19 i amb l’objectiu de poder celebrar-la en un entorn que s’espera més favorable. En aquest sentit, el president d’Expoquimia, Carles Navarro, ha destacat el suport majoritari dels principals agents d’aquesta indústria, així com la importància de mantenir el certamen, que potenciarà el seu vessant congressual, “al calendari firal internacional d’aquest any”.
Per la seva banda, el president d’Eurosurfas, Giampiero Cortinovis, ha assenyalat que “traslladar el saló a desembre és la millor opció, tenint en compte l’escenari actual” mentre que el president d’Equiplast, Bernd Roegele, ha manifestat que “les necessitats logístiques d’Equiplast, que requereix un determinat temps per al transport i el muntatge dels equips que s’exposen, aconsellen la seva celebració al desembre”.
Amb una participació prevista de més de 600 expositors directes, la celebració conjunta d’Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas dóna forma a la plataforma firal líder de la química aplicada de al sud d’Europa en la qual es donen a conèixer totes les iniciatives que assenyalen les tendències de futur de tres sectors fonamentals per al desenvolupament socioeconòmic.