Ens trobem a:

La XXII edició del Torneig de Nadal Dow goleja en esportivitat i solidaritat

Fotografia 1
Fotografia 2
Fotografia 3
Fotografia 4
Fotografia 5

Un any més el ‘Torneig de Nadal DOW’ celebrat a les instal·lacions de La Pobla de Mafumet ha estat un gran èxit. La golejada esportiva de la jornada l’ha posat la il·lusió dels prop de dos-cents futbolistes que en categories baby, prebenjamí, benjamí i aleví han disfrutat d’una competició clàssica a les nostres comarques i que enguany celebra la seva XXII edició.

El ‘Torneig de Nadal DOW’ també és una cita amb la solidaritat gràcies a la campanya ‘La teva joguina els farà somriure’ i que una vegada més ha servit per demostrar que l’esport rei i la solidaritat són sinònims amb infinitat de joguines recollides. Aquestes s’entregaran a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

La representació d’equips que han participat en aquesta XXII edició del ‘Torneig de Nadal de futbol base DOW’ ha estat molt nodrida: La Floresta, Sant Pere i Sant Pau, Nàstic, Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet han estat els conjunts participants de les nostres comarques. Tots els equips han pogut disfrutar d’una sessió de futbol ‘freestyle’ a càrrec de José Ferreras, que ha fet les delícies dels assistents.

L’entrega de trofeus de la XXII edició del ‘Torneig de Nadal de futbol base DOW’ ha comptat amb la presència del Sr. Josep Boronat, Public Affairs & General Services de DOW a Tarragona; acompanyat de la Sra. Ana Aceituno, Sr. Josep Dalmau, Sr. Llorenç Serrahima, Sr. Juan Aliaga, Sr. Martí Miravete, Sr. Iban Ferré, tots regidors de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet; de la Sra. Estefanía Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès; del Sr. Francesc Ferrer, vicepresident institucional del Consell Esportiu del Tarragonès; del Sr. Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF); del Sr. Rafael Pinedo, sotsdelegat de la FCF a Tarragona; del Sr. Fernando García, directiu del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Tarragona; del Sr. Ivàn Carrasco, president del CF Pobla de Mafumet, dels directius del CF Pobla de Mafumet Sr. Lluís Tatay i Sr. Josep Casas, de l’alcalde de Perafort i Puigdelfí Sr. Martí Pla i de Jordi Gornals, directiu del futbol base del Gimnàstic de Tarragona.