Ens trobem a:

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, convidat a l’Assemblea de l’AEQT

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), va celebrar l’Assemblea General el dimarts 29 de novembre en un hotel de La Pineda i l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va assistir a l’obertura de la reunió saludant els directors de les 31 empreses afiliades, a més d’empreses, com AITASA i els Parcs Químics.
Assemblea AEQTEl president de l’AEQT, Joan Pedrerol, va donar la benvinguda a l’alcalde expressant “la vocació de l’Associació de sortir pel territori amb el qual estem compromesos”, tot referint també els moments difícils de l’actual conjuntura.
L’alcalde va agrair la invitació i en la seva salutació va començar expressant “la lleialtat de l’Ajuntament de Vila-seca” i va confessar detalls personals de la seva dilatada relació amb la indústria, des que l’any 1987 quan va assumir l’àrea d’Urbanisme a l’Ajuntament de Vila-seca, després com alcalde, i també com a president de la Diputació i com a diputat, “on sempre he intentat contribuir a planificar i donar seguretat jurídica als projectes i inversions industrials”.
Poblet va posar com exemple de la coexistència compartida durant 25 anys, el Raval de la Mar, una infraestructura necessària també per al polígon químic va dir. “Si d’una cosa puc opinar, perquè conec el sector químic, és el valor i el pes que té en el territori”, va afegir l’alcalde. En relació al futur va apostar també pel clúster, apuntant que “el Port de Tarragona tindrà més superfície a Vila-seca”.
En el seu informe, Joan Pedrerol va remarcar “els esforços del sector, la necessitat d’especialització en productes de valor afegit i apostar pel coneixement. La competitivitat del sector i del clúster, que ha de ser tecnològica, és també la del territori i per això la necessitat d’involucrar les administracions”. La directora general, Teresa Pallarès, va fer el balanç de l’acció i va presentar el nou web. Les Comissions Informatives van exposar els respectius eixos de treball, i es va aprovar el pressupost pel 2014.