Ens trobem a:

L’IMET i Repsol presenten la tercera edició dels Premis d’Educació “Josep Vives Ciurana”

La tinent d’alcalde d’Ensenyament, Carme Crespo, acompanyada del Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol Tarragona, Pep Bertran, han presentat aquest matí la tercera convocatòria dels Premis d’educació Josep Vives Ciurana. Les dues convocatòries anteriors van generar un alt nivell d’interès i participació, tant en els participants, que són els centres amb cursos de 1r i 2n cicle i Educació Primària de Tarragona, axi com per part de la comunitat educativa en general.

La Conselleria d’Ensenyament a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), també ha valorat molt positivament l’experiència educativa derivada d’aquesta convocatòria i confirma la seva voluntat de reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres educatius premiats i presentats a concurs. Per aquest motiu, avui a la roda de premsa s’ha presentat el projecte guanyador del curs anterior, de l’Escola Saavedra sobre el treball de la poesia de Joana Raspall.

L’IMET i Repsol renoven un any més el compromís amb els Premis donant importància a les propostes de projectes realitzats aquest curs vigent, que siguin de més qualitat, més innovadores i preferentment referides als següents àmbits temàtics: sobre la millora de la cohesió social; sobre la preservació i sostenibilitat del medi ambient; sobre el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació o sobre la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat; tal com expliciten les bases.

Les escoles poden presentar els seus treballs del 9 de juny al 14 de juliol de 2014 a la seu de l’IMET.

Més informació a la web de l’IMET.