Ens trobem a:

Pilz es suma a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a nou Business Partner

Fotografia

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Pilz han arribat a un acord de col·laboració per a què l’empresa d’automatització entri a formar part del grup d’empreses que són Business Partner de l’Associació. L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, Gerent de l’AEQT, i Luis Taverner, Director General de Pilz Espanya i Portugal.

Pilz és una companyia internacional líder en components, sistemes i serveis orientats a l’automatització de màquines i instal·lacions. Impulsats per la visió ‘The Spirit of Safety’, Pilz incorpora els termes confiança, seguretat i fiabilitat com característiques dels seus productes i serveis. Pilz afavoreix activament l’intercanvi tecnològic per a benefici de l’ampli del teixit industrial nacional, promovent la seguretat com a pilar fonamental en la indústria.

Per a això, els productes i serveis de Pilz per a la indústria química es basen en l’experiència i la innovació, amb una capacitat d’execució de projectes liderada per un equip local de professionals, experts en automatització industrial i certificats específicament en normativa de seguretat de màquines.