Ens trobem a:

Premi del Vigía a l’AEQT

El setmanari El Vigía, ha guardonat a l’AEQT amb el premi a “les millors iniciatives d’Espanya en Logística, Transport i Infraestructures”. Els premis, en la seva XV VigiaEdició, es van lliurar dimecres dia 30 al vespre en un acte al Museu Marítim de Barcelona presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas.

L’AEQT ha estat seleccionada d’entre les 54 candidatures presentades a les vuit modalitats de premis. El president, Joan Pedrerol, i la directora general, Teresa Pallarès, van recollir el guardó. A l’acte van assistir les autoritats locals, una amplia representació del Port de Tarragona i dels dos sindicats (FITAG-UGT i FITEQA-CCOO, per compartir el reconeixement al territori.

L’argument del Jurat, segons l’acta del veredicte, és el següent:

A L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL QUIMICA DE TARRAGONA (AEQT) PEL SEU SUPORT I TREBALL, DES 1977, A FAVOR DEL TERRITORI ON S’ASSENTEN SEUS SOCIS, COM A IMPULSORA D’INICIATIVES EN L’ÀMBIT DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, LA SOSTENIBILITAT, LA UTILITZACIÓ RACIONAL DELS RECURSOS NATURALS, LA RESPONSABILITAT SOCIAL I, EN DEFINITIVA, EL LIDERATGE D’UN DELS PRINCIPALS MOTORS ECONÒMICS DEL CAMP DE TARRAGONA.

EL JURAT HA VALORAT ESPECIALMENT EL SEU ACTUAL LIDERATGE DEL PROCÉS DE CONSTITUCIÓ DEL CLÚSTER QUÍMIC, JUNTAMENT AMB EL PORT DE TARRAGONA, LA TASCA D’IMPLANTACIÓ D’UNA XARXA MANCOMUNADA DE PARCS DE SEGURETAT, LA IMPULSIÓ D’UN PROJECTE DE EMISSARI ÚNIC I CONJUNT PER ALS SEUS ASSOCIATS , I L’APROFITAMENT D’AIGÜES RECICLADES PER A ÚS INDUSTRIAL.vigia2

 

Categories dels premis

Millor trajectòria professional

Innovació sectorial

Millor estratègia d’internacionalització

Millor iniciativa multimodal

Millor iniciativa empresarial

Qualitat Logística

Millor Iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

Millor iniciativa logística