Ens trobem a:

El president del Port de Tarragona visita les noves instal·lacions de TEPSA

Fotografia

Coincidint amb la primera operativa de descàrrega en el nou atracament número 7 del Port de Tarragona,  el president del Port, Josep Maria Cruset, el Director General de TEPSA, Nuria Blasco, y el director de la terminal, Gonzalo Rey, han visitat avui els nous atracs del Moll de la Química, amb un calat de 15,1m.

Finalitzada la 1ª fase del projecte d’expansió de TEPSA a Tarragona, amb una capacitat de magatzematge ja contractada en la seva totalitat. Així, TEPSA inicia la seva 2ª fase d’expansió al Port de Tarragona, i afegirà prop de 14.000 m3 a la capacitat de magatzematge actual, que és de 71.450 m3.

La companyia invertirà uns 4 milions d’euros en la construcció de les instal·lacions, incorporant la darrera tecnologia en automatització i els més alts estàndards de seguretat i protecció del medi ambient.

El president de l’APT ha agraït “l’aposta clara de TEPSA per Tarragona” i “la seva alineació amb els objectius de futur del Port per créixer més tant en tràfics de granels líquids com per seguir sent “Hub Químic” de referència en el Mediterrani”.

El projecte d’expansió de TEPSA a Tarragona contempla la construcció de nous tancs amb una capacitat total aproximada de 50.000m3, dedicats al magatzematge de productes química, a executar en 3 fases. Un cop finalitzat el projecte d’expansió, la terminal disposarà d’una capacitat total superior als 103.000m3.

TEPSA ha desenvolupat des de sempre, sota el lema “Compromís de Progrés”, una política basada en una rigorosa anàlisi i una minuciosa planificació de la millora contínua en les àrees de qualitat, seguretat, protecció de la salut i el medi ambient.