Ens trobem a:

Proacit s’adhereix a l’Associació Empresarial Química de Tarragona com a Business Partner

Fotografia

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i Proacit han arribat a un acord de col·laboració pel qual l’empresa especialitzada en la implementació de tecnologies i desenvolupaments de programari específics per a la indústria es converteix en Business Partner de l’Associació.

Amb aquest conveni, Proacit es compromet a treballar conjuntament amb l’AEQT pel Sector Químic del Camp de Tarragona en matèries de competitivitat en les plantes industrials.

L’acord ha estat signat pel Gerent de l’AEQT, Juan Pedro Díaz, i David Diestre i Jordi Colet socis fundadors de Proacit.

Proacit, està especialitzada en la implementació de tecnologies d’alt valor afegit i en el desenvolupament de programari per a la indústria 4.0, que garanteix l’estratègia de digitalització sempre alineada amb el negoci.

L’objectiu és acompanyar a gerents i responsables de processos industrials a optimitzar, flexibilitzar la producció i reduir costos, a través de la utilització de tecnologies d’automatització i IOT (Internet of Things) industrials segures dins d’un marc de ciberseguretat.