Desenvolupem l’atractiu i la competitivitat de la zona per a la indústria i la investigació químiques

treballem-conjuntamentL’AEQT mira el futur amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la zona per a la industria i la investigació química, i donar-lo a conèixer als inversors com el millor emplaçament per a la producció química.

Per això treballem conjuntament amb:

El Port de Tarragona
És un dels més importants de l’estat en volum detràfic de mercaderies, un 60% de les quals són de la indústria petroquímica. A més, és el nus logístic estratègic per l’exportació a través del Moll de laQuímica i el pantalà de petrolis.

Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST)

L’AEST integra ales empreses dedicades a la prestació de  Serveis de Manteniment Industriali  Serveis Auxiliars de Manteniment; i que estan homologades per lesempreses associades a l’ AEQT. Es treballa conjuntament en la millora dela seguretat i la qualificació de les persones.

Els sindicats

Els sindicats CCOOi UGT estan compromesos amb la defensa de la competitivitatdel sector, base per la garantia dels llocs de treball.

La Universitat Rovira i Virgili (URV)

És la base del talent, la formació i larecerca a través de la Facultat i les Enginyeries, amb 40 anys d’implantacióal territori. L’AEQT participa en el Campus d’Excel·lència InternacionalCatalunya Sud (CEICS) de Química.

L’Institut d’Investigació Química de Catalunya (ICIQ)

És un referent per ala Química en l’Espai Europeu d’Investigació.

El Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (CTQC)

Contribueix a la millora de la sostenibilitat, la competitivitat, la innovació i el progréstecnològic de les empreses del sector químic oferint serveis i projectes d’R+D+i.