L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l’empresa Applus+ han firmat un conveni de col·laboració  pel qual la nostra empresa es suma al programa de Business Partners de  l’entitat, empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques que ofereixen una experiència contrastada i/o condiciones especials als membres de l’Associació.

Al igual que l’AEQT, Applus+ aporta una visió innovadora i proactiva front els reptes, impulsa les sinergies amb altres empreses per potenciar excel·lència en els seus serveis i desenvolupa nous recursos i productes que permeten augmentar la qualitat dels projectes executats en el Camp de Tarragona.

Vicens Villalba Herrero, Delegat d’Applus+ a Catalunya i Aragó, comenta: “Aquesta col·laboració entre Applus+ i l’AEQT suposa una gran oportunitat per contribuir a la consecució dels diferents reptes que es plantegen en el sector, , fomentar el valor de la sostenibilitat i potenciar la capacitat d’aportar valor a l’entorn”.

Sobre el Grup Applus +

Applus + és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos i la certificació. És un partner de confiança reconegut en el mercat que ajuda els seus clients a potenciar la qualitat i la seguretat dels seus actius, infraestructures i operacions. La seva capacitat tècnica, d’innovació i el seu equip humà altament qualificat i motivat de més de 23.000 empleats, li permeten assegurar l’excel·lència operacional en sectors molt diversos en més de 70 països.

La companyia ofereix una àmplia cartera de solucions i manté un ferm compromís amb el desenvolupament tecnològic, la digitalització, la innovació i l’actualització constant del seu coneixement de les normes i els requisits obligatoris.

El Grup està compromès amb la millora dels seus indicadors Mediambientals, Socials i de Governança (ESG, per les sigles en anglès). Applus + ajuda als seus clients a reduir el seu impacte mediambiental, millorant la seguretat i sostenibilitat dels seus productes i actius, i porta implementant mesures per reduir la seva pròpia petjada mediambiental i millorar les seves iniciatives socials i de govern corporatiu des de 2014, fixant-se objectius específics per al 2021.

Aquestes accions han merescut reconeixement extern: una qualificació “AA” superior a la mitjana de MSCI ESG Ratings; una qualificació “B”, també superior a la mitjana, de CDP; i la inclusió d’Applus + al FTSE4Good Index Series de l’Ibex.

En l’exercici 2020, Applus + va obtenir uns ingressos de 1.558 milions d’euros i un resultat operatiu ajustat de 118 milions d’euros. Basada a Espanya, la companyia opera a través de quatre divisions globals sota la marca Applus +. Cotitza en els mercats de valors de Barcelona, ​​Bilbao, Madrid i València. El nombre total d’accions és de 143.018.430.

ISIN: ES0105022000
Symbol: APPS-MC

For more information visit www.applus.com