• Un any més, la companyia ha signat un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat per patrocinar l’edició d’enguany.
  • El conveni forma part de l’aposta de Covestro per impulsar el desenvolupament del territori i promoure la cultura i les tradicions locals.
  • Aquest any, les festes commemoraran els 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla al municipi.

L’Ajuntament de Tarragona i Covestro han signat un conveni per col·laborar en la celebració de la 700a edició de les festes de Santa Tecla, que tindrà lloc del 12 al 25 de setembre d’enguany. A través d’aquest acord, la companyia donarà suport a la promoció i desenvolupament de les activitats i actes culturals d’aquesta transcendent edició de la festa major de Tarragona en qualitat de col·laborador principal.

Aquesta aliança forma part del compromís de Covestro amb la ciutat de Tarragona, un vincle que s’ha construït  de manera consistent al llarg dels anys a través de múltiples projectes de col·laboració: tant donant suport anualment a les diferents edicions de les festes de Santa Tecla, com afavorint el retorn dels castells a la ciutat amb la donació de tests d’antígens l’any passat, el vincle amb el Gimnàstic de Tarragona des de fa 36 anys, o els acords amb centres educatius de la ciutat i la Universitat Rovira i Virgili per promoure les vocacions STEM entre els estudiants i, a la vegada, afavorir les primeres oportunitats laborals al jove talent, entre d’altres.

La col·laboració amb Covestro arriba en una edició de les festes de Santa Tecla realment excepcional, ja que enguany es commemorarà el 700è aniversari de l’arribada de la relíquia del braç de Santa Tecla a Tarragona. Amb motiu d’aquesta fita, entre el 12 i el 25 de setembre la ciutat comptarà amb un seguit d’activitats pensades per a totes les edats, que promouran la tradició, la cultura i el talent tarragoní.

En aquest sentit, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït el compromís i implicació amb la festa per part de l’empresa Covestro i ha expressat que “entre tots posarem en valor les arrels, el llegat i el futur de la nostra festa i deixarem els noms de Tarragona i Santa Tecla a una gran alçada”.

D’altra banda, el director general de Covestro, Andrea Firenze, ha explicat que “poder col·laborar amb un esdeveniment tan representatiu i especial per la ciutat com els 700 anys de Santa Tecla suposa un gran honor. A Covestro estem compromesos amb el nostre entorn, i a través d’acords com aquest, volem continuar ajudant a dinamitzar el territori, no només en l’àmbit econòmic, sinó també social i cultural. Som conscients de la importància de la cultura en el desenvolupament local i com a eina de participació, promoció de la diversitat i foment de la inclusió social als territoris. Estic convençut que enguany els tarragonins i tarragonines podran gaudir d’una Santa Tecla històrica que, de ben segur, perviurà a la nostra memòria”.

Sobre Covestro:

Covestro és un dels principals fabricants mundials de materials polimèrics d’alta qualitat i els seus components. Amb els seus productes, processos i mètodes innovadors, l’empresa contribueix a millorar la sostenibilitat i la qualitat de vida a molts àmbits. Covestro subministra a clients de tot el món en sectors clau com la mobilitat, construcció i habitatge, així com en el ram de l’electricitat i l’electrònica. A més, els polímers de Covestro també s’utilitzen en sectors com l’esport i l’oci, la cosmètica i la salut, així com a la pròpia indústria química.

L’empresa ha fet seu el compromís per la circularitat completa i aspira a assolir la neutralitat climàtica per al 2035 (abast 1 -producció pròpia- i 2 -fonts d’energia externa-). Covestro va generar vendes per uns 15.900 milions d’euros l’any fiscal 2021. A finals de 2021, l’empresa tenia 50 seus repartides per tot el món i donava feina a unes 17.900 persones (càlcul fet en funció de llocs de treball a temps complet).