El Palau de Congressos de València acull entre el 6 i el 10 de març la conferència MATSUS 2023 – Materials for Sustainable Development Conference. Un prestigiós esdeveniment internacional on representants d’empreses de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) han participat en qualitat de Keynote speakers, com ha estat el cas de Dow, BASF i Messer.

Un dels participants ha estat el director del Complex Industrial de Dow Tarragona i del Hub d’Operacions del Sud d’Europa, Ignasi Cañagueral, també president de l’AEQT, que va participar a una de les sessions del #STECH – Sustainable Technology Forum, on va presentar la seva ponència “How do we get to Carbon Neutral Packaging?”.

En aquesta mateixa sessió va participar també un altre representant d’una empresa de l’AEQT, en aquest cas el director comercial del Grup BASF a Espanya i Portugal, Daniel Campo, la ponència del qual es va titular “Sustainability and circularity at BASF”.

L’AEQT també va estar representada a la sessió inaugural del #STECH – Sustainable Technology Forum, en què un dels participants va ser el General Manager de Messer Ibèrica, Rubén Folgado, actual president de la Comissió d’Innovació i Tecnologia de l’AEQT i expresident de l’associació. La ponència de Folgado va portar per títol “Hydrogen in the Industry”. En totes dues sessions, el moderador va ser el director de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), Emilio Palomares.