L´Associació Empresarial Química de Tarragona i English Tarragona han subscrit un acord de col·laboració pel qual l´acadèmia d´anglès passa a formar part del programa de Business Partners de l´Associació. Amb aquest acord, ambdues organitzacions pretenen treballar conjuntament amb l’objectiu d’aconseguir reptes comuns que enriqueixin el sector químic del territori.

English Tarragona, única acadèmia “Cambridge Learning Partner” a la zona, està especialitzada en treball amb grups reduïts, per crear cursos adaptats a les necessitats personals i atenció individualitzada.

English Tarragona ofereix serveis a les empreses ‘Business Solutions’ adaptant els cursos a les necessitats específiques dels seus treballadors: redacció de correus electrònics, trucades de conferència, anglès per relacionar-se amb clients o anglès tècnic per a negocis…

Faciliten una gran varietat de material visual, auditiu i escrit per generar contextos i situacions aplicables directament a la realitat laboral. Ofereixen un servei que inclou una avaluació de nivell inicial, plantejament d’objectius juntament amb els operatius i proporcionen un seguiment de cada alumne durant el curs. A més ofereixen ‘Team Building’ i activitats lúdiques en anglès.

El conveni ha estat formalitzat per la directora gerent de l’AEQT, Maria Mas i Andrew Dobbin i Gareth Milne, directors d’English Tarragona.