L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Inspectia & Control Services han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori.

Amb aquest conveni, l’empresa dedicada a la inspecció, verificació, control i assessorament de tot tipus d’indústria s’inclou dins del programa de Business Partners de l’Associació.

Inspectia & Control Services és una empresa especialitzada en la tecnologia dron. Homologada per AESA (Agència Estatal de Seguretat Aèria) i EASA (Agència Europea de Seguretat de l’Aèria), Inspectia utilitza drons professionals o RPAS en treballs d’inspecció, seguretat, audiovisual, etc. Amb l’ús d’aquestes eines, s’obté un punt de vista altament qualificat.

Els drons permeten una resposta immediata davant de situacions imprevistes, estalvien recursos econòmics i poden eviten situacions de risc.

Els Business Partners de l’AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.