L’empresa multinacional belga Katoen Natie és nou membre de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La companyia està present al territori tarragoní des de l’any 1999, quan va fixar la seva seu al polígon industrial de Constantí, per posteriorment créixer en el polígon entrevies (La Canonja).

Katoen Natie compta a Tarragona amb gairebé amb un centenar de treballadors, dels quals uns 50 treballen a la unitat de negoci Química. L’empresa opera a nivell mundial a terminals portuàries, terminals logístiques i terminals in situ. El grup també ofereix tot tipus de serveis semi-industrials, dissenya, construeix i gestiona plataformes logístiques i cadenes de subministrament completes a diferents indústries.

Katoen Natie, gràcies a la seva xarxa mundial de 180 plataformes logístiques, ofereix serveis d’ emmagatzematge, distribució i valor afegit. Això permet molta flexibilitat als seus clients i garanteix una distribució “lineal” y competitiva d’acord amb les millors pràctiques i normatives de qualitat, seguretat i medi ambient.

Aquest servei logístic global pot ser desenvolupat, construït, operat i mantingut per Katoen Natie al lloc o adjacent a la planta petroquímica, o en una de les seves plataformes import/export multi-client estratègicament situades.

Com a empresa que ofereix serveis al sector químic, Katoen Natie ha decidit unir-se a l’AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme en el si de l’associació, amb l’objectiu d’aprofitar sinèrgies i impulsar projectes conjunts que contribueixen al desenvolupament i progrés del clúster químic de Tarragona.

L’adhesió de Katoen Natie Ibérica a l’AEQT la van formalitzar el gerent de l’empresa, Geert Van Kerckhove , i el gerent de l’associació, Juan Pedro Díaz.