L’AEQT felicita per Nadal amb una postal que han realitzat diferents usuaris de la Fundació Onada. Com en anys anteriors els usuaris d’aquesta fundació han fet diferents dissenys de postal de Nadal per tal que l’Associació Empresarial Química de Tarragona feliciti aquestes festes.

En aquesta ocasió la postal consisteix en un collage format per alguns dels dissenys presentats per usuaris de l’entitat social. En paraules de Maria Mas, directora gerent de l’AEQT “és un plaer col·laborar amb entitats com Fundació Onada que fan una tasca tan destacada a la Comarca del Tarragonès”. “Com a associació estem totalment compromesos amb iniciatives socials que milloren la qualitat de vida de les persones del nostre territori”, ha afegit Mas.

L’acte de presentació de la postal que ha tingut lloc avui a les instal·lacions de la Fundació Onada a Camp Clar s’ha iniciat amb una visita dels representants de l’AEQT a les diferents instal·lacions de la fundació com els tallers de cuina i restauració  i dibuix. Durant la presentació el president de la comissió sociolaboral i vicepresident de l’AEQT, Eduardo Sañudo ha valorat el paper d’entitats com la Fundació Onada per la inserció social i laboral.

La Fundació Onada és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb discapacitat i/o trastorn mental, persones majors i altres col·lectius amb dificultats d’inserció soci-laboral perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta dels ciutadans i la seva plena integració social i laboral.