• L’ús d’aquesta aplicació de missatgeria instantània permetrà una comunicació més directa, immediata i propera amb la ciutadania
  • Els ciutadans interessats es poden subscriure al canal a través de l’enllaç t.me/aeqtonline

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha posat en marxa un nou canal informatiu, a través de l’aplicació de missatgeria instantània Telegram, en el qual informarà sobre el dia a dia del sector petroquímic de Tarragona, així com també sobre novetats, projectes i d’altres qüestions que puguin resultar d’interès.

L’ús de la missatgeria instantània facilitarà una comunicació més directa, propera i ràpida amb la ciutadania. Tothom qui estigui interessat a rebre al seu telèfon mòbil els missatges amb novetats sobre la indústria petroquímica del territori pot subscriure’s a través de l’enllaç t.me/aeqtonline. Cal tenir descarregada l’aplicació Telegram.

La posada en marxa d’aquesta nova eina de comunicació, que se suma a la resta de canals ja en marxa, forma part de l’aposta de l’AEQT per la comunicació i la transparència, establerta com a prioritat pel Pla Estratègic 2021-2023 de l’associació, que s’està desplegant.

Una aposta que ja s’havia visualitzat anteriorment amb novetats com la publicació a Twitter, des del quart trimestre del 2021, dels incidents menors que poden ser perceptibles per la població, o amb la incorporació en la nova web -i difosos també en xarxes socials- d’apartats dedicats a indicadors de seguretat, emissions industrials o qualitat de l’aire.