L’AEQT co-organitza, juntament amb la Fundació URV, la primera edició del Curs “Introducció a la Seguretat de Processos en la Indústria Química”, que s’impartirà el proper mes de desembre a l’Aula Multimèdia del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV (Av. Països Catalans, 18 – Tarragona).

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ: https://www.fundacio.urv.cat/ca/formacio-permanent/oferta/fitxa/?pe_codi=CISPINQ-A1-2022-1

En concret, les sessions del curs, d’un total de 30 hores, tindran lloc entre els dies 12 i 15 de desembre (de dilluns a dijous) de 8.30 a 13.30 i de 14.30 a 17.00.

L’objectiu del programa és formar experts en seguretat de processos, i s’adreça a professionals de la industria que no són especialistes en seguretat de processos i volen anar més enllà en aquest coneixement.

El desenvolupament d’aquest curs forma part d’un dels pilars bàsics del Pla Estratègic de l’AEQT 2021-2023, en particular de la primera de les seves línies estratègiques: “Desenvolupar l’excel·lència en seguretat i sostenibilitat”.

A banda de l’AEQT i la Fundació URV, hi col·laboren també el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, i algunes de les empreses Business Partner de l’AEQT.

Més informació